Hipoalerginis miltelių mišinys paremtas aminorūgščių pagrindu nuo 1 metų NESTLE ALFAMINO JUNIOR HMO, 400 g

  • Hipoalerginis miltelių mišinys paremtas aminorūgščių pagrindu nuo 1 metų NESTLE ALFAMINO JUNIOR HMO, 400 g

    59.99 
    Šią prekę turime sandėlyje.

    Hipoalerginė formulė pagrįsta aminorūgštimis, su žmogaus pieno oligosacharidais ( [2’-FL ir LNnT] 2’-fukozillaktozė ir lakto-N-neotetraozė ), [VGT] vidutinės grandinės trigliceridais ir struktūrizuotais lipidais. 

    Neutralaus skonio

    Tik mitybos reguliavimui esant sunkiai karvės pieno alergijos ir (arba) daugybinės maisto alergijos ir (arba) malabsorbcijos būklei. Nuo 1 metų.

    Gamintojas
    Société des Produits Nestlé S.A.
    Prekės ženklas
    Alfamino®
  • Paruošimas

     

    • Prieš paruošimą nusiplaukite rankas.
    • Nuplaukite buteliuką, žinduką, dangtelį ir kitus įrankius.
    • Virinkite 5 minutes. Palikite uždengtus iki naudojimo.
    • Virinkite geriamąjį vandenį 5 minutes; atvėsinkite iki žemesnės nei 37 °C temperatūros.
    • Supilkite tikslų kiekį drungno vandens į buteliuką.
    • Įdėkite tikslų matavimo samtelių kiekį.
    • Plakite buteliuką, kol milteliai visiškai ištirps.
    • Po kiekvieno naudojimo sandariai uždarykite skardinę ir laikykite sausoje vėsioje vietoje.
    • Perskaitykite lankstinuką dėl paruošimo instrukcijų ir maišymo lentelės.


    Svarbus pranešimas

    • Alfamino® Junior turi būti naudojamas tik prižiūrint medikams.
    • Visavertis maistas tinkamas vartoti kaip vienintelis mitybos šaltinis nuo 1 (vienerių) metų amžiaus.
    • Netinka intraveniniam naudojimui.
    • Naudojant kaip maitinimą per zondą, į produktą nedėkite vaistų ar kitų maisto produktų.

     

    Kontraindikacijos
    Galaktozemija, gliukozės-galaktozės malabsorbcija.

     

    Sudedamosios dalys:

    gliukozės sirupas, aminorūgštys (L-lizinas, L-leucinas, L-glutaminas, L-prolinas, L-argininas, L-valinas, glicinas, L-izoleucinas, L-treoninas, L-serinas, L-fenilalaninas, L-tirozinas, L-asparto rūgštis, L-histidinas, L-alaninas, L-cistinas, magnio L-aspartatas, L-triptofanas, L-metioninas), augaliniai aliejai (saulėgrąžų, rapsų, struktūrizuotas alyvpalmių aliejus), mineralai (kalcio glicerofosfatas, kalio citratas, kalio chloridas, kalcio citratas, natrio citratas, natrio fosfatas, magnio oksidas, geležies sulfatas, cinko sulfatas, mangano sulfatas, vario sulfatas, kalio jodidas, natrio molibdatas, natrio selenatas, chromo chloridas), vidutinės grandinės trigliceridai, krakmolas, emulsiklis (E472c), cholino bitartratas, skaidulos (2'-fukozillaktozė, lakto-N-neotetraozė), Mortierella alpina aliejus (ARA), mikrodumblių Schizochytrium sp. aliejus, kuriame gausu DHR, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), vitaminai (vitaminas C, vitaminas E, niacinas, pantoteno rūgštis, riboflavinas, vitaminas B6, tiaminas, vitaminas A, folio rūgštis, vitaminas K, biotinas, vitaminas D, vitaminas B12), inozitolis, taurinas, L-karnitinas.

    Be glitimo
    Be laktozės
    Halalinis
    Supakuotas naudojant apsaugines dujas.
    Laikykite sausoje, vėsioje vietoje ir suvartokite per 4 savaites nuo atidarymo.

    Įspėjimai
    Paruoškite tik vieną buteliuką vienu metu.
    Nelaikykite nesuvartoto likučio, išpilkite.
       

      

    Maitinimo lentelė
    Visas kiekis (ml) Energinė vertė (kcal) Samtelių kiekis Vanduo (ml)
    150 150 6 125
    200 200 8 170
    300 300 12 250
    500 500 21 (109 g) 420
    1000 1000 42 (218 g) 840

    Vidutinis kiekis samtelyje 5,2 g.


    Pastaba: nekeiskite proporcijų. Tiksliai laikykitės nurodymų.
    Naudokite tik pridėtą samtelį.
      

    Maistingumo deklaracija Matavimo vnt. Kiekis 100 g Kiekis 100 ml*
    Energinė vertė kJ / kcal 2031 / 485 443 / 106
    Riebalai (41 % kcal) iš kurių: g 22 4,8
    sočiųjų riebalų rūgščių g 7,5 1,6
    vidutinės grandinės trigliceridų g 5,3 1,16
    sn-2-palmitino rūgštis g 0,50 0,11
    mononesočiųjų riebalų rūgščių g 8,2 1,8
    polinesočiųjų riebalų rūgščių g 4,7 1,0
    ALFA linoleno rūgšties mg 360 78
    DHR mg 80 17
    linolo rūgšties mg 3600 785
    ARA mg 80 17
    Angliavandeniai (48 % kcal) iš kurių: g 57,9 13
       cukrų g 4,5 0,98
    laktozės g <0,050 <0,011
    Skaidulinės medžiagos g 0,22 0,048
       Lacto-N-neotetraozė g 0,075 0,016
       2′-fukozillaktozė g 0,15 0,033
    Baltymai1 (11 % kcal) g 13,8 3,0
    Druska g 0,50 0,11
    MINERALAI
    Natris mg 200 44
    Kalis mg 631 138
    Chloridas mg 410 89
    Kalcis mg 485 106
    Fosforas mg 320 70
    Magnis mg 96 21
    Geležis mg 7,7 1,7
    Cinkas mg 3,3 0,72
    Varis mg 0,39 0,085
    Manganas mg 0,41 0,089
    Selenas µg 25 5,45
    Chromas µg 18 3,9
    Molibdenas µg 27 5,9
    Jodas µg 53 12
    VITAMINAI
    Vitaminas A µg RE 275 60
    Vitaminas D [suma vitaminų D2+D3] µg 9,2 2,0
    Vitaminas E mg 6,9 1,5
    Vitaminas K µg 30 6,5
    Vitaminas C mg 27 5,9
    Tiaminas mg 0,48 0,10
    Riboflavinas mg 0,80 0,17
    Niacinas / niacino ekvivalentas Mg / mg NE 3,8 / 9,5 0,83/ 2,1
    Vitaminas B6 mg 0,48 0,10
    Foliatai µg 99 21
    Vitaminas B12 µg 1,4 0,30
    Biotinas µg 15 3,3
    Pantoteno rūgštis mg 2,2 0,48
    Kitos maistinės medžiagos
    Taurinas mg 17 3,7
    L-karnitinas mg 17 3,7
    Cholinas mg 165 36
    Inozitolis mg 21 4,6

    RE = retinolio ekvivalentas
    NE = niacino ekvivalenas
    DHR = dokozaheksaeno rūgštis

    Osmoliariškumas (21,8 % g / Vol): mOsm / l 474

    *100 ml = 21,8 g miltelių + 84 ml vandens.
    1Atitinka pridėtų aminorūgščių kiekį. Bendras azotas / azoto kiekis x 6,25 atitinka 15,1 g baltymų /100 g miltelių.

    Geriausias iki: ant skardinės dugno.
    Platintojas UAB „Gadarvy“
    Sodų g. 6-9, Vilnius, LT-01313, Lietuva
    info@gadarvy.com

    Pagaminta Šveicarijoje.